2008-09-27 19:25:30• hírek • Szatmar.ro

Massa volt a leggyorsabb a sötétben

 

A Ferrari brazil pilótája nyerte meg a Forma 1 történelmének első éjszakai időmérőjét.

A szabadedzések során pedig semmi nem jelezte, hogy ez Massa estéje lehet, mert ott nem remekelt, ellentétben Fernando Alonsóval, aki a második és a harmadik szabadedzést is megnyerte.

Az időmérők első szakasza Giancarlo Fisichella miatt marad emlékezetes.A Force India olasz pilótája ugyanis, miután a harmadik szabadedzés végén a falnak csapódott, ezt a bravúrt ismét megismételte és ezzel nem produkált egyetlen értékelhető eredményt sem. A végén aztán Sutil, Bourdais, Barrichello és Piquet sem került be a legjobb tizenötbe.

 

A selejtező második szakasza Alonso drámájáról szólt. A kétszeres világbajnok, mint arról már szó volt, remekelt a szabadedzésen, ám most meghalt alatta a Reanult, ezért Alonso a 15. helyről indulhat vasárnap. A McLaren pilótái is okoztak némi izgalmat, három perccel a vége előtt egyikőjük sem volt az első tízben. Végül Kovalainen a második, Hamilton a 10. idővel „jutott tovább”. Kimaradt viszont Trulli, Button, Webber, Coulthard és Alonso.

A selejtezők utolsó szakaszában Hamilton futotta a legjobb időt, ám a végén jött Massa, aki egy fantasztikus kört autózott és több mint 6 tizedet vert brit riválisára.

Az időmérő végeredménye:

  1. Felipe Massa
  2. Lewis Hamilton
  3. Kimi Raikkönen
  4. Robert Kubica
  5. Heikki Kovalainen
  6. Nick Heidfeld
  7. Sebastian Vettel
  8. Timo Glock
  9. Nicki Rosberg
  10. Nakadzsima Kazuki
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: